Over ons

Elke tuin komt dag en nacht tot leven

Rainforest Lighting is een initiatief van een Nederlandse tuinarchitect met een internationale klantenkring, een eigenaar van een toonaangevend Nederlands hoveniersbedrijf en een ambitieuze lichtarchitect.

Drie gedreven vakmensen die de ambitie hebben om tuin- en landschapsverlichting naar een hoger plan te tillen. Dit komt met name tot uitdrukking in de manier van werken. Onze aanpak is geïnspireerd door de natuur en met name door het regenwoud. In het regenwoud wordt het licht onderin gebroken door bomen, takken en bladeren. Hierdoor wordt het licht verrassend, zacht en schaduwrijk. Dit natuurlijke en sfeervolle licht vertalen wij met behulp van duurzaam kunstlicht in elke tuin. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van materialen die de natuur zo min mogelijk belasten. En in stijl met onze naam, steunen we ieder jaar minimaal één World Wide Fund Project voor het behoud van regenwouden.

Onze aanpak werkt bij iedere tuin, of u nu een tuin van 900m2, 2.500 m2, 5.000m2 of een parktuin bezit. We zorgen ervoor dat elke tuin dag en nacht tot leven komt.

Sfeervolle buitenverlichting - Laat je woning en tuin tot zijn recht komen