Visie

Elke tuin in een ander daglicht

Veel tuinen zijn overdag een lust voor het oog. Bloemen en planten komen tot leven en zorgen ervoor dat je elke minuut van het uitzicht geniet. ’s Avonds wordt het anders. De wereld van moeder natuur wordt dan opgeslokt door de duisternis.

Met dat inzicht hebben we een uniek concept bedacht waarin functionaliteit en veiligheid gecombineerd worden met sfeer en uitstraling. Binnen onze visie is dat de enige manier om meerwaarde te creëren aan uw directe leefomgeving, 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar.

Een duurzame totaaloplossing

We wilden echter meer. We wilden een totaaloplossing bieden die duurzaam was. Dat hebben we weten te realiseren met duurzame, hoogwaardige lichtbronnen die verantwoord worden geproduceerd. Na jarenlange ervaring werken we alleen nog met producten van Europese topmerken. Voor u betekent dit een totaaloplossing die u maximaal ontzorgt. Of het nu gaat om advies, aflevering, installatie of onderhoud.

projecten tuinlichtplan tuinverlichtingsplan buitenverlichting tuinarchitectuur rainforestlighting tuinverlichting regenwoud