Aanpak

Eerst ervaren en dan pas beslissen

Een stijlvol verlichte tuin haal je niet uit dikke catalogi met 1000-en-1 verschillende lampen en armaturen. Bijna alle installateurs zijn alleen gefocust op het aanleggen van de installatie en niet of het esthetisch verantwoord is.

Rainforest Lighting heeft een unieke aanpak ontwikkeld om vooraf te laten zien wat u achteraf krijgt. Aan de hand van een lichtdemonstratie krijgt u een beeld van hoe uw tuin in het donker tot leven komt.

Via een oriëntatie- en kennismakingsafspraak bekijken wij eerst uw locatie en bespreken uw wensen en eisen. Is er een wederzijdse positieve klik, dan wordt er een lichtdemonstratie-avond met u gepland. Voor deze demonstratie betaalt u € 450,- tot € 650,- afhankelijk van de tuingrootte. Indien u voor Rainforest Lighting kiest, nemen wij deze kosten voor onze rekening.

Na de demonstratie sturen wij u een heldere offerte voor het lichtplan inclusief de installatiekosten*. Rainforest Lighting werkt met een vast ervaren team van specialisten. Hierdoor kunnen wij voor een scherpe aanneemprijs de totale aanleg efficiënt en conform ontwerp uitvoeren.

* Het is mogelijk om de installatie en de aanleg door uw eigen vakmensen te laten verzorgen. Zij dienen dan wel nauwkeurig de montagevoorschriften te volgen.