Decoratieve tuinverlichting

Decoratieve tuinverlichting volgens Rainforest Lighting

Inmiddels richt lichtkunstenaar Lars Mallant zich ook op decoratieve tuinverlichting. Een heel logische ontwikkeling vindt hijzelf. Het is eigenlijk zijn antwoord op de vraag van onze klanten. Zij willen de unieke Rainforest sfeer ook doortrekken naar bijvoorbeeld het terras, zwembad, de veranda of het gastenverblijf. Het gaat steeds meer om de totale tuinbeleving, huis en tuin gaan in elkaar over. De verlichting bij het zwembad die aan de ene kant voldoende licht geeft om in de avond lekker en veilig te zwemmen en aan de andere kant de totale lichtbeleving niet verstoort. Teveel licht op de veranda doet de sfeer in de rest van de tuin teniet, terwijl het heel goed mogelijk is om het te combineren tot een harmonisch geheel. Terrassen zijn altijd lastig te verlichten met traditionele lampen en daar leent decoratieve verlichting zich erg goed voor.

Kies ook voor duurzame decoratieve tuinverlichting

Jaren geleden heeft Rainforest Lighting de keuze gemaakt om te gaan werken met producten van toonaangevende Europese merken. Producten met een lange levensduur die bovendien op verantwoorde wijze geproduceerd worden. Voor onze klanten betekent deze keuze een stuk extra zekerheid. Nagenoeg alle merken geven namelijk minimaal twee tot soms wel 5 jaar garantie. Dat is het voordeel van werken met A-kwaliteit. Rainforest Lighting heeft circa tien Europese A-merken in haar assortiment en houdt de buitenverlichtingsmarkt nauwlettend in de gaten op zoek naar nieuwe unieke producten.

Maak vrijblijvend een afspraak

Meer weten over de decoratieve tuinverlichting en de unieke lichtoplossingen van lichtkunstenaar Lars Mallant van Rainforest Lighting, maak dan hier vrijblijvend een afspraak.Wij komen graag bij u langs. En dan maakt het niet uit of u een tuin heeft van 300 vierkante meter of 10.000 vierkante meter. Ook kunt u trouwens een afspraak maken voor een lichtdemonstratie in uw tuin om een beeld te krijgen van hoe uw tuin tot leven komt met Rainforest Lighting.

Decoratieve buitenverlichting Rainforest Lighting
Decoratieve buitenverlichting Rainforest Lighting