Service abonnement

Service vergroot uw tuinplezier

Vakkundig onderhoud is geen luxe. Onderhoud verlengt de levensduur van uw buitenverlichtingsinstallatie. Door een service abonnement af te sluiten, heeft u de zekerheid dat de installatie regelmatig gecontroleerd wordt. Wij adviseren één of twee service momenten per jaar. Dit is afhankelijk van uw tuin – afmetingen, aantal lampen, begroeiing en omgeving. Ook eventueel de niet door ons geleverde of geïnstalleerde lampen nemen wij mee. Wij voeren dan wel eerst een nulmeting uit. Dit doen we om de staat van deze armaturen te bepalen.

Wat u van ons kunt verwachten

Tijdens het service moment voeren wij overdag de volgende activiteiten uit:

  • Reinigen van de lampen Lamp en glas maken wij schoon, zodat deze weer maximaal licht geven.
  • Vrijmaken van de lampen Zand/gras/takken/begroeiing verwijderen we zoveel mogelijk. Hierdoor kan elke lamp weer maximaal schijnen. Indien nodig schakelen wij de onderhoudshovenier in om grote takken en bladerhoeveelheden weg te snoeien. Kleine werkzaamheden voeren wij zelf uit.
  • Visuele controle van de lampen Lampen controleren wij op schade, glasbreuk en vocht. Bij een geconstateerd issue wordt vervolgaktie ondernomen. Dit doen we eventueel in samenwerking met uw installateur.
  • Instellen en vastzetten van de lampen Elke lamp controleren wij op de juiste positie. Ook controleren wij of de lampen goed vaststaan. Ook wordt gekeken of de afdichtingsschroeven goed vastzitten.
  • Controle op goede werking Er wordt getest of alle lampen naar behoren werken. Dat ze bijvoorbeeld niet knipperen of maar half licht geven. Wij nemen vervolgactie indien een lamp kapot is of niet goed werkt. We plannen dan vervanging of reparatie in.
  • Afstemming tuinonderhoud op tuinlampen Indien u een onderhoudshovenier heeft, lopen we een rondje door de tuin om aanwijzingen te geven. Denk aan onderhoud begroeiing rondom tuinlampen.
  • Klantrapportage van (half)jaarlijkse onderhoud Wij koppelen onze bevindingen en vervolgacties kort en bondig aan u terug.

Service in vertrouwde handen

Het periodieke service moment wordt verzorgd door professionals waarmee we al jaren samenwerken. In de meeste gevallen zijn het dezelfde mensen die betrokken zijn geweest bij de lichtdemonstratie en de aanleg van de verlichting in uw tuin. We laten niet graag iets aan het toeval over en dat geldt dus ook voor het service abonnement.

Maximaal voordeel van de garantieperiode

Regelmatig een service moment zorgt er ook voor dat u maximaal profiteert van fabrieksgarantie. Deze garantie is op bijna al onze oplossingen van toepassing. Gaat een lamp of armatuur door normale slijtage binnen die garantieperiode stuk, dan brengen we het product of de reparatie niet in rekening. Gaat het na de garantieperiode stuk, dan komen we altijd tot een goede oplossing.

Maak een afspraak

Als u wilt weten wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen, maak dan hier een afspraak. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd zelf bellen.