Architecten

Architecten en het perfecte plaatje

Het huis wordt niet meer losgezien van de tuin en de tuin wordt niet meer losgezien van het huis. Rainforest Lighting wordt daarom steeds vaker in een vroeg stadium door architecten, binnenhuisarchitecten en tuinarchitecten gevraagd om mee te denken over de ideale thuisbeleving. Professionals die het zekere voor het onzekere nemen en die vertrouwen op de kennis en de ervaring van lichtarchitect Lars Mallant.

Hoe kun je de avondsfeer van binnen bij de verlichting buiten laten aansluiten? Wat is ervoor nodig om de verlichting van het totale project in balans te krijgen? Hoe leg je de bekabeling aan zodat je er bij de aanleg van de tuin geen last van hebt? Zo op het eerste gezicht lijken het hele logische vragen. Vragen die je makkelijk zelf kunt beantwoorden. Toch is dat niet zo. Vaak met als resultaat dat een plaatje net niet klopt, terwijl het ook het perfecte plaatje had kunnen zijn.

Onafhankelijk advies

Rainforest Lighting is zelfstandig en niet verbonden aan een andere partij. Wij betrekken onze producten van de beste Europese leveranciers. Per project kiezen wij voor de beste oplossing. Op verzoek verzorgen we tevens het project van advies tot en met uitvoering. Rainforest Lighting werkt met een vast ervaren team van specialisten. Hierdoor kunnen wij voor een scherpe aanneemprijs de totale aanleg efficiënt en conform ontwerp uitvoeren. Natuurlijk is het ook mogelijk om de installatie en de aanleg te laten verzorgen door uw vaste leveranciers. Het is dan wel van essentieel belang dat de montagevoorschriften nauwkeurig opgevolgd worden.

Architecten