Werkwijze

Eerst ervaren en dan pas beslissen

Een stijlvol verlichte tuin haal je niet uit dikke catalogi met 1000-en-1 verschillende lampen en armaturen. De meeste installateurs zijn gefocust op het aanleggen van de installatie en niet op het esthetisch aspect.

Rainforest Lighting heeft een unieke werkwijze ontwikkeld om vooraf te laten zien wat u achteraf krijgt. Aan de hand van een lichtdemonstratie krijgt u een beeld van hoe uw tuin in het donker tot leven komt.

Via een oriëntatie- en kennismakingsafspraak bekijken wij eerst uw locatie en bespreken uw wensen en eisen. Is er een wederzijdse positieve klik, dan wordt er een lichtdemonstratie-avond met u gepland. De investering voor deze demonstratie is vanaf € 495,- afhankelijk van de tuingrootte. Indien u voor Rainforest Lighting kiest, nemen wij deze kosten voor onze rekening.

Na de demonstratie sturen wij u een heldere offerte voor het lichtplan inclusief de installatiekosten*. Rainforest Lighting werkt met een vast team van ervaren specialisten. Wij kunnen hierdoor voor een scherpe aanneemprijs de totale aanleg efficiënt en conform ontwerp uitvoeren.

* Het is mogelijk om de installatie en de aanleg door uw eigen vakmensen te laten verzorgen. Zij dienen dan wel nauwkeurig de montagevoorschriften te volgen.

lichtkunstenaar schilderen met buitenverlichting levend kunstwerk tuin in de avond