Over ons

Iedere tuin komt dag en nacht tot leven

Als het donker wordt, komen de tuinen van Rainforest Lighting in binnen- en buitenland tot leven. Van Aarlanderveen tot Huizen en van Knokke-Heist tot Woerden. Lichtarchitect Lars Mallant heeft de afgelopen jaren vele tuinen van particulieren en bedrijven in een ander daglicht geplaatst. Met zijn creativiteit en vindingrijkheid heeft Mallant de tuin- en landschapsverlichting in Nederland en België naar een hoger plan getild.

Dit komt niet alleen tot uitdrukking in de adembenemende oplossingen, maar ook in de manier van werken. De aanpak is geïnspireerd door de natuur en met name door het regenwoud. In het regenwoud wordt het licht onderin gebroken door bomen, takken en bladeren. Hierdoor wordt het licht verrassend, zacht en schaduwrijk. Dit natuurlijke en sfeervolle licht vertaalt Rainforest Lighting met behulp van duurzaam kunstlicht naar elke tuin.

Verantwoord en duurzaam

Woonplezier begint met je zo min mogelijk zorgen te hoeven maken. En dat geldt natuurlijk ook voor tuinplezier. Om ervoor te zorgen dat u het meeste plezier heeft van uw tuin maken wij uitsluitend gebruik van de beste materialen van toonaangevende Europese producenten. Er wordt bovendien uitsluitend gebruik gemaakt van materialen die de natuur zo min mogelijk belasten. En in stijl met onze naam, steunen we ieder jaar minimaal één World Wide Fund Project voor het behoud van regenwouden.

Onze aanpak werkt bij iedere tuin, of u nu een tuin van 900m2, 2.500 m2, 5.000m2 of een parktuin bezit. We zorgen ervoor dat iedere tuin dag en nacht tot leven komt.

Sfeervolle buitenverlichting