De vierjaargetijden komen tot leven met de verlichting van Lars Mallant, deze schitterende foto van een fraai verlichte tuin in de herfst is een lust voor het oog. De trap is uitgelicht en de bomen vormen een sprookjesachtig decor

De laatste weken hebben we zeker twee keer per week bij mensen thuis ’s-avonds een lichtdemonstratie. Zo’n demonstratie laat zien hoe de tuin verlicht gaat worden. Het geeft onze klanten dus een echt beeld van het eindresultaat. Afgelopen week was ik in een fraai aangelegde tuin ergens in het Gooi. Er ging een wereld voor het echtpaar en hun kinderen open. Niet alleen omdat de tuin in een ander daglicht kwam te staan, maar ook omdat de herfst zich zo in de avond van z’n mooiste kant liet zien.

Een Rainforest Lighting tuin inspireert het hele jaar rond

Dat dit zo is, is natuurlijk geen toeval. Het heeft alles te maken met hoe wij het licht plaatsen en uiteraard welke spots we inzetten om het WOW effect te krijgen. Dit unieke Rainforest Lighting effect bereiken we door zorgvuldig om te gaan met licht. Hierbij geldt dat we niet meer licht gebruiken dan strikt noodzakelijk is. En omdat we niets aan het toeval over willen laten, maken we uitsluitend gebruik van de beste led-verlichting van toonaangevende Europese leveranciers. Led-verlichting op basis van 230V, omdat dit de meest duurzame en betrouwbare oplossing is.

Bezoek onze website voor meer inspiratie

Op rainforestlighting.com zijn meer voorbeelden te zien van hoe mooi en inspirerend een verlichte tuin in alle jaargetijden kan zijn. Hoe het licht er in de winter bijvoorbeeld voor zorgt dat sneeuwkristallen op diamanten lijken en het weinige groen veel nadrukkelijker aanwezig is. Dit in tegenstelling tot de tuin in de lente, als het frisse groen van bomen en struiken afsteekt tegen de donkere hemel. In de zomer komen de planten en struiken met hun mooie kleuren tot leven, wat weer een ander betoverend effect heeft. En wat te denken van de herfst met die mooie volle diepe kleuren.

Zo kan je op de veranda of onder het afdak altijd genieten van de natuur om je heen met een lekker kopje koffie of een heerlijk glas wijn. Meer weten over hoe de vier jaargetijden van Lars Mallant uw tuin tot leven laten komen? Stuur een mail of bel om vrijblijvend een afspraak te maken.