Decoratieve tuinverlichting

Rainforest Lighting introduceert decoratieve buitenverlichting

Door de jaren heen heb ik regelmatig van mijn klanten de vraag gekregen of ik ook voor de decoratieve buitenverlichting kon zorgen. Denk aan de verlichting bij het zwembad, het bijhuis, het terras of bijvoorbeeld in de eeuwenoude boom boven de tafel waar zomers tot laat in de avond het leven gevierd wordt.

Al die jaren moest ik mijn klanten teleurstellen. Waarom? Omdat ik gewoon geen leveranciers van decoratieve buitenverlichting kon vinden die voldeden aan mijn eisen. Aan mijn hoge eisen ten aanzien van vormgeving en duurzaamheid. Maar ook aan mijn eis dat de verlichting sfeer moet combineren met functionaliteit.

Aangezien ik alleen wil werken met topkwaliteit verlichting heeft het mij een paar jaar gekost om Europese leveranciers te vinden die met hun decoratieve buitenverlichting aansluiten bij de unieke Rainforest Lighting beleving. Op bijgaande foto’s zijn voorbeelden te zien van wat ik daarmee bedoel. Exclusieve decoratieve buitenverlichting die tot de verbeelding spreekt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Meer weten over de decoratieve tuinverlichting en de unieke lichtoplossingen van lichtkunstenaar Lars Mallant van Rainforest Lighting, maak dan hier vrijblijvend een afspraak.Wij komen graag bij u langs. Ook kunt u trouwens een afspraak maken voor een lichtdemonstratie in uw tuin om een beeld te krijgen van hoe uw tuin tot leven komt met Rainforest Lighting.

Sfeerverlichting geeft elke tuin in de avond extra allure. Dit is een mooi voorbeeld van hoe dit werkt. We zien een tuin die magisch verlicht wordt. Het effect van een tropisch regenwoud, maar dan gewoon in een tuin in Nederland. Het werk van lichtkunstenaar Lars Mallant.
Decoratieve buitenverlichting Rainforest Lighting