projecten buitenverlichting tuinlichtplan tuinverlichtingsplan buitenverlichting tuinarchitectuur rainforestlighting tuinverlichting regenwoud

Dat het grote verschil in de kleine dingen zit, kan ik niet vaak genoeg zeggen. Ook in de wereld van tuinverlichting draait het om de details. De ledlamp die net wat betere specificaties heeft, de leverancier van tuinkabel die altijd zijn afspraken nakomt of de producent die net tegen betere condities levert. Het zijn de verschillen waar u als tuinbezitter in eerste instantie niet veel van zult merken, maar na verloop van jaren wordt het steeds duidelijker waarom u voor onze lichtoplossingen gekozen heeft.

Topkwaliteit is geen luxe

Ik laat niet graag iets aan het toeval over. Rainforest Lighting gebruikt daarom uitsluitend duurzame producten van meerdere Europese topmerken. De ervaring leert dat deze producten onder alle omstandigheden het beste functioneren. En doordat wij met meerdere topmerken werken kunnen wij per tuin, afhankelijk van de situatie, de best passende producten selecteren. Want met een steeds extremer wordend klimaat is dat geen luxe, maar noodzaak. Wekenlang is het droog en dan heb je dagen achtereen regen. Lampen hebben het daardoor zwaar te verduren. Daarnaast is er in Nederland op vele plekken zure grond en dat vraagt weer om andere kwalificaties. En veel klanten gebruiken grondwater uit een bron om de tuin te besproeien en wanneer dit veel ijzer bevat moeten wij daar ook rekening mee houden bij de armatuurkeuzes.

De producten voldoen uiteraard aan de hoogste eisen en worden verantwoord geproduceerd. Een andere belangrijke reden om voor deze topmerken te kiezen, is dat zij garanderen dat losse onderdelen nog zeker 10 jaar leverbaar zijn. Ook dat is voor u een stukje extra zekerheid. De hoogwaardige (LED) lichtproducten in het assortiment van Rainforest Lighting zijn goed voor een lange levensduur. Daarnaast combineren ze betrouwbaarheid met een zeer laag energieverbruik.

Een geluk bij een ongeluk

Er kan natuurlijk altijd wat gebeuren. Een tak die bij een storm op een lamp valt of de hovenier die een lamp met een machine raakt of een kabel beschadigt. Het kan gebeuren en omdat het kan gebeuren, doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat de schade zo snel mogelijk op een vakkundige en betrouwbare manier gerepareerd wordt. Doorgaans staan we binnen 48 uur bij de klant op de stoep om het probleem op te lossen. Als het vakantie is kan het wat langer duren, ook lichtarchitecten hebben per slot van rekening tijd nodig om op te laden.

De kracht van een relatie

Ik geloof in de kracht van relaties. Of het nu gaat om mijn relatie met producenten, installateurs of met klanten. Wij vinden het daarom belangrijk om zaken goed te regelen. Dat begint met duidelijke afspraken maken en het managen van verwachtingen in de vorm van een lichtdemonstratie waarmee u vooraf weet wat u achteraf kunt verwachten. Er zijn inmiddels al vele tevreden klanten waar wij al jaren (terug)komen. Wanneer er weer wat in de tuin veranderd of als zij bijvoorbeeld van huis wisselen.