Een fraai verlichte tuin van een prachtig huis. Om de ultieme tuinbeleving te creëren werkt licht kunstenaar uitsluitend met de hoogste kwaliteit tuinverlichting.

Regelmatig krijg ik de vraag waarom ik uitsluitend werk met de Ledverlichting van Europese A-merk fabrikanten. Het antwoord daarop is, dat de kwaliteit ervan beter is. En niet alleen de kwaliteit is beter, ook ben je verzekerd van constante leveringen, zoals duidelijk werd tijdens de coronacrisis. Verder krijg ik twee jaar, drie jaar en soms zelfs vijf jaar garantie en de zekerheid dat kapotte onderdelen vervangen kunnen worden.

Goedkoop is duurkoop

Ik kom het regelmatig tegen in tuinen die ik bezoek. Lampen, armaturen en bedrading die na twee jaar helemaal op zijn. In de meeste gevallen gaat het dan om (zwakstroom)verlichting die geproduceerd is in het Verre Oosten. Inderdaad goedkoper, maar als er een onderdeel vervangen moet worden dan gaat dat niet. Je moet alles keer op keer compleet vervangen en dat vind ik echt zonde. Bovendien is deze verlichting vaak niet bestendig tegen het weer en de zure grondcondities in Nederland. Met als gevolg dat lampen compleet corroderen en/of vol zitten met water en daardoor nog nauwelijks lichtopbrengst hebben of kortsluiting geven.

Maximale creatieve vrijheid

En dan is er nog een andere reden om voor de ledverlichting van Europese fabrikanten te kiezen. Ik werk met 220 volt omdat ik dan overal in de tuin het effect kan creëren wat ik voor ogen heb. Bij zwakstroom heb je namelijk nooit voldoende vermogen om bijvoorbeeld een grote boom met één lamp mooi uit te lichten. Daarnaast heb ik de beschikking over een breed assortiment lampen waardoor ik precies die lamp kan gebruiken die ik nodig heb. Bij mijn tuinverlichting gaat het om sfeer en harmonie en dat effect kan ik alleen met deze lampen realiseren. Led-verlichting die zorgt voor een mooi en natuurlijk licht.

Elke tuin in een ander daglicht

Een tuin is voor mij een levend kunstwerk, dat ik in het donker met mijn lichtcreaties tot leven breng. Creaties die elke tuin in een ander daglicht zetten. En dan heb ik het over unieke lichtoplossingen die passen bij het huis en de tuin, bij de totale woonbeleving. Hoe dat werkt in de praktijk? Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak.