projecten tuinlichtplan tuinverlichtingsplan buitenverlichting tuinarchitectuur rainforestlighting tuinverlichting regenwoud

Vertrouwen moet je verdienen

Mensen vragen wel eens wat het succes van Rainforest Lighting is. Het antwoord op die vraag is niet moeilijk. Het gaat om vertrouwen en dat krijg je niet. Vertrouwen moet je verdienen. Dat begint met je afspraken nakomen en heldere afspraken maken. Maar ook door altijd met de beste oplossing te komen en alleen samen te werken met toonaangevende producenten en installatiepartners. Hierdoor kun je een constante kwaliteit garanderen. Vooraf ervoor zorgen dat de klant weet waar hij achteraf aan toe is, daar gaat het om. Eigenlijk behandel ik mijn klanten, zoals ik zelf graag behandeld wil worden.

Alleen de beste oplossing is goed genoeg

Als het gaat over tuinverlichting heb ik als expert daar mijn eigen ideeën over. Niet alleen qua gebruik van lampen, bekabeling, leveranciers en installatiepartners, maar zeker ook als het gaat over de techniek. Zo kan het gebeuren dat ik nee zeg tegen een opdracht omdat de klant koste wat kost wil dat wij de nieuwe verlichting aansluiten op bestaande grondkabels die instabiel zijn. Iets wat ik niet wil, omdat het niet voldoet aan de hoge eisen om een tuin in een ander daglicht te zetten.

Instabiele grondkabels zijn een veel voorkomend hardnekkig fenomeen, wat vaak suboptimaal wordt opgelost. Het gewenste Rainforest Lighting effect kunnen we alleen bereiken met stabiele bekabeling. Dan kunt u genieten van tuinverlichting die jaren meegaat en weinig stroom gebruikt.

Vaak verhuizen we met klanten mee

Verhuizen. Het komt natuurlijk wel eens voor dat een klant zijn huis verkoopt om in een ander huis in dezelfde wijk of in een andere plaats te gaan wonen. En wat dan vaak gebeurt is dat Rainforest Lighting meeverhuist. We worden wederom gevraagd om een concept voor de ‘nieuwe’ tuin te ontwikkelen. Meestal zijn dit bestaande tuinen die we dan opnieuw in een ander daglicht zetten. Dat begint uiteraard met een lichtdemonstratie en op basis van deze uitkomsten maken we een lichtplan. En dat plan is niet alleen handig voor de aanleg, maar ook ideaal voor de hovenier die de tuin moet onderhouden en zo kan zien waar elektriciteitskabels liggen en lampen opgesteld staan.

Ook als de klant besluit om een nieuwe tuin aan te leggen, worden we vaak al in een vroeg stadium gevraagd om mee te denken. Niet alleen over de verlichting, maar ook over de posities van nieuw te planten bomen en struiken om het lichtplan nog mooier te maken.

Meer weten over onze duurzame tuinverlichting? Wij adviseren u graag.